„Basmati“ yra aromatingi ilgagrūdžiai ryžiai, kurių arseno kiekis yra mažesnis nei kitų rūšių ryžių. Jame yra daug angliavandenių ir mikroelementų, tokių kaip tiaminas, folio rūgštis ir selenas.
Rekomenduojamas naudojimas: keletą kartų nuplaukite ryžius, pašalindami krakmolo perteklių, kol vanduo bus beveik skaidrus. Vidutiniame puode užvirinkite 2 puodelius vandens ir 1 puodelį ryžių. Uždenkite puodą sandariu dangčiu, tada sumažinkite ugnį ir virkite 15–20 minučių, kol visas vanduo susigers ir ryžiai suminkštės. Jei ryžiai vis dar per kieti, įpilkite dar truputį vandens ir toliau virkite dar kelias minutes. Puodą nukelkite nuo ugnies ir leiskite pastovėti 5 minutes.
Sudėtis: rudi basmati ryžiai*.
*sertifikuotas ekologiškas ingredientas.
Kilmės šalis: Pakistanas / Indija
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Ekologiškas produkto sertifikavimas pagal BG-BIO-22