Burnotis yra grūdas, kuriame yra visos devynios nepakeičiamos amino rūgštys, kurių yra beveik dvigubai daugiau nei ryžiuose ar kukurūzuose. Burnotis yra geras ląstelienos, geležies, seleno, magnio, fosforo ir vitamino B6 šaltinis. Jei sergate celiakija, burnotis yra vienas iš daugelio puikių grūdų variantų, kurie yra be glitimo!
Rekomenduojamas naudojimas: įpilkite 3 puodelius vandens ir užvirinkite. Įpilkite 1 puodelį burnočių sėklų. Išmaišykite, uždarykite dangtį ir leiskite virti ant silpnos ugnies. Troškinkite, kol vanduo susigers (apie 20 minučių). Įprasta, kad virtos burnočio sėklos yra lipnios. Galima dėti į pusryčių košę, salotas ir įvairius sūrius patiekalus ar net desertus.
Sudedamosios dalys: 100% burnočių sėklos*.
*sertifikuotas ekologiškas ingredientas.
Kilmė: Indija
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Ekologiškas produkto sertifikavimas pagal BG-BIO-22