Rudieji lęšiai yra labiausiai paplitę lęšiai. Juose gausu įvairių mineralų, viraminų bei skaidulų. Mažas angliavandenių bei didelis baltymų ir skaidulų kiekio santykis daro juos diabetikams tinkamu maistu. Lęšiai yra lengvai virškinami, be glitimo ir nesukelia skrandžio sutrikimų.
Rekomenduojamas naudojimas: rudus lęšius labai lengva virti, jiems reikia apie 30 minučių. Jie turi švelnų riešutų skonį, taip pat išlaiko savo tekstūrą po virimo. Jie gali būti paruošti kaip sveikas pagrindinis patiekalas, skanios salotos su daržovėmis arba kaip lengvas garnyras.
Sudedamosios dalys: 100% rudieji lęšiai*.
*sertifikuotas ekologiškas ingredientas.
Kilmė: Turkija
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.