Raudonieji lęšiai pasižymi visomis naudingomis maisitinėmis savybėmis. Dažniausiai naudojami gaminant sriuboms, padažams ar įvairioms tyrėms. Smulkiuose raudonųjų lęšių grūdeliuose pilna augalinių baltymų, mineralų, mikroelementų, vitaminų, beta karotino bei skaidulų.
Rekomenduojamas naudojimas: raudonieji lęšiai yra subtilaus skonio ir lengvai pagardinami įvairiais prieskoniais. Galite paruošti puikių raudonųjų lęšių salotų arba naudoti jas kaip gardžių vegetariškų mėsainių pagrindą. Jų nereikia iš anksto mirkyti vandenyje, paprastai virimas trunka apie 20 minučių.
Sudedamosios dalys: 100% raudonieji lęšiai*.
*sertifikuotas ekologiškas ingredientas.
Kilmė: Turkija
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Ekologiškas produkto sertifikavimas pagal BG-BIO-22