Bolivinė balanda neturi glitimo, bet turi daug baltymų, skaidulų bei antioksidantų. Tai vienas iš nedaugelio augalinių maisto produktų, kuriame yra pakankamas kiekis visų devynių nepakeičiamų aminorūgščių. Baltoji bolivinė balanda turi subtilų skonį ir lengvą tekstūrą, ji yra šiek tiek puresnė nei kitos spalvos bolivinės balandos.
Rekomenduojamas naudojimas: į puodą įpilkite 2 puodelius vandens ir užvirkite. Tuomet įpilkite 1 puodelį bolivinės balandos, uždenkite ir vėl užvirkite. Sumažinkite ugnį ir troškinkite apie 15-20 minučių arba kol visas vanduo susigers. Kai bolivinė balanda yra tinkamai pagaminta, iš sėklų galite pamatyti šiek tiek susisukusių „uodegų“. Bolivinę balandą galite naudoti pusryčių patiekalams, salotoms ar tiesiog kaip granyrą.
Sudedamosios dalys: 100% balta bolivinė balanda*.
*sertifikuotas ekologiškas ingredientas.
Kilmė: Peru
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Ekologiškas produkto sertifikavimas pagal BG-BIO-22