Bolivinės balandos neturi glitimo, bet turi daug baltymų, skaidulų bei antioksidantų. Tai viena iš nedaugelio augalinių maisto produktų, kurioje yra pakankamas visų devynių nepakeičiamų aminorūgščių. Turtinga ląsteliena, mineralais, antioksidantais ir visaverčiais baltymais, bolivinė balanda yra vienas maistingiausių maisto produktų.
Rekomenduojamas naudojimas: į puodą įpilkite 2 puodelius vandens ir užvirkite. Tuomet įpilkite 1 puodelį bolivinės balandos, uždenkite ir vėl užvirkite. Sumažinkite ugnį ir troškinkite apie 18-23 minutes arba kol visas vanduo susigers. Kai bolivinė balanda yra tinkamai pagaminta, iš sėklų galite pamatyti šiek tiek susisukusių „uodegų“. Bolivinę balandą galite naudoti pusryčių patiekalams, salotoms ar tiesiog kaip granyrą.
Sudedamosios dalys: baltoji bolivinė balanda*, raudonoji bolivinė balanda*, juodoji bolivinė balanda*.
*sertifikuotas ekologiškas ingredientas.
Kilmė: Peru
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Ekologiškas produkto sertifikavimas pagal BG-BIO-22