
Kokoso drožlės – puikus sūraus ir saldaus skonio derinys. Jie gaminami iš kreminės kokoso minkštimo dalies, pašalinant drėgmę, kepami su kokoso žiedų nektaru, kol virsta idealiais traškuęiais. Kokosas yra skanus supermaistas, jame gausu baltymų, sveikųjų riebalų, mikroelementų bei vitaminų.
Bulvių traškučiai yra vienas populiariausių užkandžių, tačiau jie turi daug kalorijų ir mažai maistinės vertės. Per daug druskos taip pat nėra gerai organizmui. Tad mes siūlome bulvių traškučius keisti naudingesne užkandžio alternatyva - kokosų traškučiais.
Kokoso traškučiai yra geriausias užkandis, norint patenkinti sūrų, saldų ir traškų bulvių traškučių troškimą be krakmolingų angliavandenių pertekliaus. Tačiau vertėtų atkreipti dėmesį ir į jų sudėtį, svarbu, jog nebūtų pridėta papildomų skonio stipriklių bei aliejų.
5 būdai, kaip įtraukti kokoso drožles į savo mitybą:
1. Smoothie dubenėlis
Papildykite smoothie dubenėlį kokoso traškučių drožlėmis. Saldumui subalansuoti rekomenduojame klasikinį jogurto, medaus/agavų sirupo, chia sėklų, braškių ir karamelinės jūros druskos kokoso drožlių receptą.
2. Per naktį mirkytos avižos
Kartais rytai gali būti labai įtempti. Per naktį užmerktos avižos gali sutaupyti laiko Jūsų pusryčiams. Iš vakaro užmerkite avižas, o ryte tiesiog pridėkite kokoso drožlių, kad pagerintumėte avižų skonį ir pradėkite dieną su šypsena!
3. Granola
Paskaninkite naminę arba mūsų granolą paskanindami kokoso traškučiais. Maišykite įvairius skonius ir atraskite savo mėgstamiausią patiekalą.
4. Ledai
Pabandykite savo ledus ar šerbetą papildyti mūsų puikiais kakavos skonio kokoso drožlėmis ir tiesiog mėgaukitės saldžiu ir sūriu deriniu su kiekvienu kąsniu!
5. Salotų padažas
Tai gali Jus nustebinti, bet kokoso drožlės puikiai tinka salotoms. Nesvarbu, ar ruošiate žalumynų salotas, o galbūt azijietiškas su ryžiais ir tofu.