Triufelių receptas

Ingridientai:

Gaminimas:

  1. Sutrinkite datules į vientisą masę (prieš tai reikia pmirkyti karštame vandenyje bent 30min.);
  2. Ištirpinkite kokosų aliejų;
  3. Dubenyje sumaišykite sutrintas datules, saldžiavaisio pupmedžio miltelius, kokosų aliejų, sezamų pastą, druską bei cinamoną, jog gautųsi vientisa masė;
  4. Maišydami po truputį pilkite apelsinų sultis;
  5. Jei tešla per minkšta, palaikykite šaldytuve apie 30 minučių, kol sutvirtės;
  6. Formuokite vienodo dydžio rutuliukus;
  7. Apvoliokite juos saldžiavaisio pupmedžio milteliuose.

Skanaus!

Prekė įtraukta į palyginimą

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.