Kokosų gėrimas gaunamas išsunkiant maltą kokosų minkštimą. Mūsų produktas yra būdingo saldaus skonio ir pieno baltumo spalvos. Jis žinomas kaip pieno produktų pakaitalas. Jame nėra hidrintų riebalų, dirbtinių kvapiųjų medžiagų ir konservantų. Gaminamas sertifikuotuose ekologiškuose ūkiuose Šri Lankoje.
Rekomenduojamas naudojimas: gali būti įvairių patiekalų dalis, tačiau dažniausiai jis naudojamas desertams ir Rytų virtuvės patiekalams gaminti. Suplakta į tirštą "grietinėlę", kokosų gėrimas tampa unikalia bet kokios saldžios pagundos dalimi. Tai tradicinis azijietiškų sriubų pagrindas ir puikus priedas prie kario patiekalų. Taip pat yra mėgstamas kokteilių ingredientas tiems, kurie vengia pieno produktų.
Kokosiniai ledai: į kokosų gėrimą įpilkite vanilės ir medaus arba klevų sirupo. Viską sumaišykite ir valandą palikite šaldytuve. Po to išimkite, vėl sumaišykite šakute ir dar valandai padėkite atgal į šaldiklį. Pakartokite tai keletą kartų, kol mišinys visiškai užšals.
Sudedamosios dalys: kokosų pienas* (50%), vanduo (49,90%), guaro derva*.
*iš ekologinio žemės ūkio.
Kilmė: Šri Lanka
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje kambario temperatūroje. Atidarius, laikyti šaldytuve ir sunaudoti per 3 dienas.
Ekologiškas produkto sertifikavimas pagal BG-BIO-22