Vienai porcijai paruošti reikia (10g):
* 10 g pudingo mišinio (1 kupinas šaukštas).
* Jūsų pasirinktas skystis (augalinis gėrimas arba vanduo) - 100 ml tirštai tekstūrai arba 150 ml lengvai kreminei tekstūrai.
* Jūsų pasirinktas saldiklis (agavų sirupas, kokosų cukrus, eritritolis ar kt.)
Paruošimo būdas:
1. Į dubenį supilkite apie 20 ml skysčio ir supilkite pudingo mišinį. Gerai išmaišykite, kol pudingo mišinys ištirps skystyje.
2. Likusį skystį supilkite į puodą ir supilkite norimą kiekį saldiklio. Puodą dėkite ant įkaitintos kaitlentės ir maišykite, kol skystis užvirs ir saldiklis ištirps.
3. Sumažinkite šilumą. Į įkaitintą skystį silpna srovele supilkite ištirpintą mišinį ir intensyviai maišykite, kol sutirštės.
4. Supilkite paruoštą pudingą į desertinį dubenį ir valgykite karštą arba šaltą. Taip pat galite jį naudoti gamindami naminį pyragą.
Sudedamosios dalys: kukurūzų krakmolas*, neriebūs kakavos milteliai* (22%), druska.
* iš ekologinio žemės ūkio