Jaunoji ūkininkė Betty su partneriu Plamen augina ekologiškus lapinius kopūstus mažajme Bulgarijos miestelyje. Pora renka šviežius lapus ir sumaišo juos su kruopščiai atrinktais prieskoniais, energizuojančiais riešutais ir sėklomis. Tada traškučiai džiovinami žemoje temperatūroje, išlaikant visas maistines medžiagas ir fermentus. „Mes sujungiame savo aistrą paprastam, skaniam maistui ir meilę gamtai - taip buvo sukurtas šis švarus ir skanus užkandis“.
Sudedamosios dalys: Lapiniai kopūstai* (41%), raudonieji pipirai* (25,4%), saulėgrąžų sėklos*, linų sėklos*, maistinės mielės* (1,8%), Kajeno čili milteliai* (0,1%), obuolių actas*, joduota jūros druska
*iš ekologinio žemės ūkio
Ekologiškas produkto sertifikavimas pagal BG-BIO-22